Welcome to SP!  -
Areas & RangesMountains & RocksRoutesImagesArticlesTrip ReportsGearOtherPeoplePlans & PartnersWhat's NewForum

3D topomaps

Tips, tricks, workouts, injury advice.
 

3D topomaps

Postby neghafi » Tue May 18, 2010 8:17 am

any one knows how to make a costume 3D topomap for garmin Dakota 20 just like preloaded for US? I've search internet but find no tut.
User Avatar
neghafi

 
Posts: 196
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:42 am
Location: Tehran, Tehran, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

Postby neghafi » Sun Jun 13, 2010 7:59 am

Just no comments? :(
User Avatar
neghafi

 
Posts: 196
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:42 am
Location: Tehran, Tehran, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

Postby TedG540 » Sun Jun 13, 2010 3:40 pm

Google is your best friend. In fact a Garmin specific message board would be a better place to start.
User Avatar
TedG540

 
Posts: 5
Joined: Thu Apr 29, 2010 7:59 pm
Location: Winchester, Virginia, United States
Thanked: 0 time in 0 post

Postby neghafi » Sun Jul 04, 2010 12:38 pm

Surely, I've already done ! but no result... That's why I asked :cry:
User Avatar
neghafi

 
Posts: 196
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:42 am
Location: Tehran, Tehran, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

order?

Postby Alamkuh » Mon Jul 05, 2010 9:33 am

Look at my blog I see you mean this is in 3D?:?:
http://mhlrock.blogfa.com/post-86.aspx
I do in 3D works with GPS. :wink:
User Avatar
Alamkuh

 
Posts: 45
Joined: Sun Oct 01, 2006 3:41 pm
Location: Shiraz, Fars, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

Postby neghafi » Mon Jul 05, 2010 12:23 pm

Thanks Dear Mohamad but I'm not talking about Google earth 3D view. in fact some Garmin GPS Handhelds support a kind of map that is look like google eath 3D. (It's not on PC, It's on GPS device)
This is calssic (2D) topomap. (I can make it)
Image
There is 3D version for US .Something like this which I want to make (It's not on PC, it's on GPS's screen)

Image
User Avatar
neghafi

 
Posts: 196
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:42 am
Location: Tehran, Tehran, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

I know...

Postby Alamkuh » Mon Jul 05, 2010 2:23 pm

Yes I noticed.
My GPS MAP60 CSX and there is a system this way. The system must be installed separate. You take it with a representative Garmin it can install on your device.
I did call you and want to explain.
User Avatar
Alamkuh

 
Posts: 45
Joined: Sun Oct 01, 2006 3:41 pm
Location: Shiraz, Fars, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

Re: I know...

Postby neghafi » Mon Jul 05, 2010 3:42 pm

I'm not sure if I got you but as far as I know Garmin gpsmap 60 is unable to show a 3D topo map on it's own screen. I'm waiting for your call to hear what you mean.(You can ask Ms Sonia about my phone number.)
User Avatar
neghafi

 
Posts: 196
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:42 am
Location: Tehran, Tehran, Iran
Thanked: 0 time in 0 post

Re: I know...

Postby Alamkuh » Mon Jul 05, 2010 5:33 pm

neghafi wrote:I'm not sure if I got you but as far as I know Garmin gpsmap 60 is unable to show a 3D topo map on it's own screen. I'm waiting for your call to hear what you mean.(You can ask Ms Sonia about my phone number.)


ok ...
User Avatar
Alamkuh

 
Posts: 45
Joined: Sun Oct 01, 2006 3:41 pm
Location: Shiraz, Fars, Iran
Thanked: 0 time in 0 post


Return to Technique and Training

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© 2006-2013 SummitPost.org. All Rights Reserved.