Welcome to SP!  -
Areas & RangesMountains & RocksRoutesImagesArticlesTrip ReportsGearOtherPeoplePlans & PartnersWhat's NewForum

Photos won't load

Get HTML help, style input, and feedback on your pages from other SP members.
 

Photos won't load

Postby moosewilliams » Wed Aug 31, 2011 8:06 am

New to the site trying to load some photos, I was able to load two pics and now...it is broken. I go to the create tab then, image fill in all the boxes click on creat then, the page switchs to a page that has the summitpost heading and nothing else. I go back to my profile and the new pic is not there. I have tried several times with diffrent pics and same thing. I also tried to add an image to an existing album with the same result. Whats up. I am admitting I am not the best with computers. Thanks
User Avatar
moosewilliams

 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 16, 2011 7:57 am
Location: Eastvale, California, United States
Thanked: 0 time in 0 post

Re: Photos won't load

Postby Gangolf Haub » Wed Aug 31, 2011 8:15 am

Most likely the pics exceed the limit, which is at 6MB as far as I know. But maybe the server has problems.
User Avatar
Gangolf Haub
Forum Moderator
 
Posts: 8415
Joined: Wed Nov 12, 2003 4:28 pm
Location: Mainz, Germany
Thanked: 536 times in 301 posts

Re: Photos won't load

Postby moosewilliams » Wed Aug 31, 2011 8:19 am

thnaks that got it
User Avatar
moosewilliams

 
Posts: 2
Joined: Tue Aug 16, 2011 7:57 am
Location: Eastvale, California, United States
Thanked: 0 time in 0 post


Return to Page Help

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© 2006-2013 SummitPost.org. All Rights Reserved.