Welcome to SP!  -
Areas & RangesMountains & RocksRoutesImagesArticlesTrip ReportsGearOtherPeoplePlans & PartnersWhat's NewForum

Report Bugs Here

Suggestions and comments about SummitPost's features, policies, and procedures. Post bugs here.
 

Re: Report Bugs Here

Postby Josh Lewis » Mon Apr 01, 2013 6:50 am

Luc wrote:Can't login Firefox mobile, even clearing memory cookies logins etc.


Always these mobile toys making web work difficult. So is Firefox mobile the name of the phone? Or are you using FireFox on the mobile phone? And if it is FireFox on the mobile phone, what brand?
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2769
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 669 times in 433 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Alpinist » Tue Apr 02, 2013 5:23 pm

Montana Matt wrote:
Alpinist wrote:Now I can't log in at all from my iPAD. Tried clearing the cookies. Tried changing my password (from a PC). I logged in and out successfully from my PC but I still can't sign in from my iPAD. It says "invalid user name or password". Any suggestions?

Can you try the following steps on your iPad?:
Code: Select all
Go to:
Settings > safari > accept cookies > always
Double click the home button > scroll over to find safari > hold down on safari > delete it > restart safari

And let me know if you still can't log in?

Well done! Cookies were already set to Always but deleting Safari seemed to do the trick. It is working now. Thanks!
User Avatar
Alpinist

 
Posts: 6045
Joined: Tue Jul 29, 2003 7:21 pm
Location: Kildeer, Illinois, United States
Thanked: 723 times in 479 posts

Re: Report Bugs Here

Postby mrchad9 » Tue Apr 02, 2013 5:24 pm

Montana Matt wrote:
mrchad9 wrote:Matt-

A member found a small bug... it seems that there is no delete option for page owners to delete the additions and corrections that appear on the main page above the images section. The owners can still delete them by clicking on the link to access them on the separate page, however. But some folks will likely not be aware of that. Just need to add the delete option for the page owners when viewing the comments on the main page. Have to use a regular member account to test it.

Can you contact the member who reported it and see if it is fixed now. I think it should be, but I don't want to have to find a regular member account to test with.

I tested it. Fixed!
User Avatar
mrchad9

 
Posts: 4237
Joined: Thu Jul 02, 2009 12:01 am
Location: San Ramon, California, United States
Thanked: 1222 times in 829 posts

Re: Report Bugs Here

Postby mrchad9 » Tue Apr 02, 2013 5:46 pm

The Mount Shasta page has four vertical medium sized images on it. But two show up as being 500 pixels wide (the old size) and two as being 500 tall (the smaller new size).

Why different?
User Avatar
mrchad9

 
Posts: 4237
Joined: Thu Jul 02, 2009 12:01 am
Location: San Ramon, California, United States
Thanked: 1222 times in 829 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Josh Lewis » Wed Apr 03, 2013 2:02 am

Looks like someone cleaned up the Shasta mess before I could. Well looks like the problems solved now.
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2769
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 669 times in 433 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Scott » Fri Apr 05, 2013 2:47 pm

No owner and no page history:

http://www.summitpost.org/east-ridge/158754

I'm guessing that it was a previously deleted page, but has someone reappeared? Might be a bug in the system that is causing deleted pages to come back?

PS, there is already a newer page for the same route, which is why I'm guessing that the above was previously deleted.
User Avatar
Scott

 
Posts: 7729
Joined: Thu Aug 21, 2003 1:03 pm
Location: Craig, Colorado, United States
Thanked: 836 times in 436 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Bob Sihler » Fri Apr 05, 2013 3:46 pm

Scott wrote:No owner and no page history:

http://www.summitpost.org/east-ridge/158754

I'm guessing that it was a previously deleted page, but has someone reappeared? Might be a bug in the system that is causing deleted pages to come back?

PS, there is already a newer page for the same route, which is why I'm guessing that the above was previously deleted.


Privileges section shows Dow as owner. This is why it's on his profile page even though his name isn't on the main page. I've seen this happen before, though only very infrequently. It usually seems to involve a member attempting to transfer a page before leaving the site. He might have listed Dow as an editor or admin, had his profile deleted, and then the system converted Dow to the owner on that one section.

I've only seen this two or three times before. It's probably best just to delete the page.
"Alcohol is like love. The first kiss is magic, the second is intimate, the third is routine. After that you take the girl's clothes off."

--Terry Lennox, The Long Goodbye (Raymond Chandler)
User Avatar
Bob Sihler
Forum Moderator
 
Posts: 7860
Joined: Mon Aug 23, 2004 3:20 pm
Location: Herndon, Virginia
Thanked: 2188 times in 1224 posts

Re: Report Bugs Here

Postby rgg » Sat Apr 06, 2013 9:53 am

I've just adopted and reworked the Similaun Normal Route page, but somehow the old Location appears instead of what I entered: the page shows

Location: Tyrol (Ötztal)/South-Tyrol (Alto Adige), Austria/Italy, Europe

I wanted to remove the " (Ötztal)" bit, but I can't because it does not show up in any of the fields when I'm editing the page. So, when editing, I filled the Province field, which was empty before, to Tyrol/South Tyrol. But that has no effect when viewing the page.

Then, when I looked at a list of routes, the location is different once more, as it now looks like this:

Location: Tyrol (Ötztal)/South-Tyrol (Alto Adige), Tyrol/South Tyrol, Austria, Italy, Europe

In other words, I see both the old location ánd the new one I entered when editing the page!
Perhaps it's unrelated, but there is an inconsistency with the countries as well: while the two countries are separated by a '/' on the route page itself, here they are separated by a ','. Why the inconsistency?

I'm guessing there could be two fields in the database for the location: an old one that can't be edited but is always displayed anyway, on the page as well as in any lists, and a new one that is only displayed on the page when the old one is not filled, yet always displayed directly after the old field on any lists.

Good luck figuring this one out.
Cheers, Rob
User Avatar
rgg

 
Posts: 553
Joined: Sat Oct 02, 2010 7:15 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Thanked: 135 times in 105 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Josh Lewis » Sat Apr 06, 2013 9:12 pm

Yikes, I did quite a few tests on that page and could not figure it out. :( Thanks for reporting this, I'll log it. Right now Matt's working on a new feature for pages which will be a nice little addition.
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2769
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 669 times in 433 posts

Re: Report Bugs Here

Postby rgg » Sun Apr 07, 2013 10:31 am

Montana Matt wrote:No idea what the cause of your problem is Rob, but my guess is that the location data was input with the previous SPv1 system. As such, the location specified doesn't match anything in the selectable list of countries. I can access the database and wipe out the location data and you can refill it. I could try to modify the record as well, but that may cause more problems. Probably easiest just to delete the location information and start over. Let me know if you'd like me to do that.


Yes, please go ahead and delete the old location data.

I've adopted a couple more old pages that probably have the same problem, so if you could delete the old location data there as well, that would be great. Here they are:

http://www.summitpost.org/normal-route-from-north/156834
http://www.summitpost.org/hochwilde-hohe-wilde/151150

Cheers, Rob
User Avatar
rgg

 
Posts: 553
Joined: Sat Oct 02, 2010 7:15 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Thanked: 135 times in 105 posts

PreviousNext

Return to Site Feedback

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© 2006-2013 SummitPost.org. All Rights Reserved.