Welcome to SP!  -
Areas & RangesMountains & RocksRoutesImagesArticlesTrip ReportsGearOtherPeoplePlans & PartnersWhat's NewForum

New Editor Feedback & Bug Reports

Suggestions and comments about SummitPost's features, policies, and procedures. Post bugs here.
 

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Josh Lewis » Thu Sep 05, 2013 8:14 pm

I remember hearing many years ago that it is a 8MB limit. Let me know if you need any advise on resizing, I'm able to resize a 100+ photos in speedy time with Picasa.
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2777
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 673 times in 434 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby rgg » Fri Sep 06, 2013 1:16 am

Frankly, I believe that it's bad idea to upload lots of pictures to SP in high resolution, because unless those viewing it have a fast internet connection, downloading it just takes too long. Only if there is something special to see do I find it useful. To give a few examples, this includes labelled panoramas and really detailed pictures of a mountain that clarify one or more routes. Those, I believe, really add value to SP.

Mind you, at home my connection is fast so I have no trouble with big images. However, when I'm traveling and use whatever internet access I happen to come across, it is often too slow to look at big images - and so I simply abort the download when it takes to long. And when I use the Slideshow viewer, for example to have a look at what's new or browse the best images in the last week, big pictures tend to be skipped and I don't get to see them.
So, if you want me to look at the big version of your image, I suggest resizing it to something manageable, and not post everything in, say, 4000 by 3000.
User Avatar
rgg

 
Posts: 553
Joined: Sat Oct 02, 2010 7:15 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Thanked: 135 times in 105 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Josh Lewis » Fri Sep 06, 2013 8:55 am

I go with 1200px, diagrams and panoramas get a bigger resolution of course.
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2777
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 673 times in 434 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Bill Reed » Sat Nov 23, 2013 8:00 pm

Don't know if it's a bug or my lack of computer skills but I'm having some difficulty posting a TH page. I've tried using the new and old editor with similar results.
This pops up when I hit the submit button:

replace_object() INSERT INTO `objects` SET `object_id`=NULL,`type_id`=13,`last_edit`=NOW(),`creation`=NOW(),`last_edit_user_id`='23086',`created_user_id`='23086',`show_toc`='Yes',`construction`='No',`object_name`='Rainbow LakesTH',`query_name`='Rainbow LakesTH',`continent`='North America',`country`='United States',`state_province`='Colorado',`province`=NULL,`county`='Jackson',`latitude`='40.6584',`longitude`='-106.58006',`seasons`='Summer',`elevation`='8,750',`object_body_ft`='
Add Heading here

Overview
External Links

\n',`is_primary_photo_user_set`=0 ON DUPLICATE KEY UPDATE `object_id`=NULL,`type_id`=13,`last_edit`=NOW(),`creation`=NOW(),`last_edit_user_id`='23086',`created_user_id`='23086',`show_toc`='Yes',`construction`='No',`object_name`='Rainbow LakesTH',`query_name`='Rainbow LakesTH',`continent`='North America',`country`='United States',`state_province`='Colorado',`province`=NULL,`county`='Jackson',`latitude`='40.6584',`longitude`='-106.58006',`seasons`='Summer',`elevation`='8,750',`object_body_ft`='
Add Heading here

Overview
External Links

\n',`is_primary_photo_user_set`=0 failed: DB Error: unknown error

Am I doing something wrong?

Thanks!
Bill
User Avatar
Bill Reed

 
Posts: 466
Joined: Thu Apr 21, 2005 4:46 pm
Location: High Plains, Colorado, United States
Thanked: 49 times in 39 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Bill Reed » Sun Nov 24, 2013 3:49 pm

Thanks Matt!
User Avatar
Bill Reed

 
Posts: 466
Joined: Thu Apr 21, 2005 4:46 pm
Location: High Plains, Colorado, United States
Thanked: 49 times in 39 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Josh Lewis » Tue Nov 26, 2013 6:25 am

I got the same error when testing. So I take it this was not resolved yet.
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2777
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 673 times in 434 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Josh Lewis » Wed Nov 27, 2013 8:12 pm

I submitted a new page as a test and got the following code:

Code: Select all
replace_object() INSERT INTO `objects` SET `last_edit`=NOW(),`last_edit_user_id`='67750',`show_toc`='Yes',`construction`='No',`object_name`='lazy peak',`query_name`='lazy',`continent`='North America',`country`='United States',`province`=NULL,`state_province`='Arkansas',`county`=NULL,`latitude`=NULL,`longitude`=NULL,`activities`='Mountaineering',`seasons`='Summer',`elevation`='4523',`primary_photo`='711817.jpg',`object_body_ft`='It ain\'t easy being cheezy.\n',`object_id`='877638',`type_id`='1',`creation`='2013-11-27 15:07:50',`created_user_id`='67750',`is_primary_photo_user_set`=1 ON DUPLICATE KEY UPDATE `last_edit`=NOW(),`last_edit_user_id`='67750',`show_toc`='Yes',`construction`='No',`object_name`='lazy peak',`query_name`='lazy',`continent`='North America',`country`='United States',`province`=NULL,`state_province`='Arkansas',`county`=NULL,`latitude`=NULL,`longitude`=NULL,`activities`='Mountaineering',`seasons`='Summer',`elevation`='4,523',`primary_photo`='711817.jpg',`object_body_ft`='It ain\'t easy being cheezy.\n',`object_id`='877638',`type_id`='1',`creation`='2013-11-27 15:07:50',`created_user_id`='67750',`is_primary_photo_user_set`=1 failed: DB Error: unknown error


I also tested with an already existing page and got less sql code, but still some. :? So either the comma isn't being parsed out or there is some other issue here.
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2777
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 673 times in 434 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby Josh Lewis » Wed Nov 27, 2013 9:51 pm

Yeay! The comma issue is no more. For fun I decided to test it with a & symbol which still gives tons of SQL code. Not a big deal, but is it possible to have it parse out all characters except numerical ones?
My Websites: Personal Website · PeakBeta · AceMaps
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 2777
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, The Cloudiest Place on Earth, United States
Thanked: 673 times in 434 posts

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby kamran » Sat Aug 29, 2015 6:38 pm

Hello,
I just created a page, and although "under construction" is set to "NO", it always shows "this page is under construction"!!!!
My page is under mountains&rocks and the name of the page is "koloon bastak (Daryook) rock glacier". Is this a bug?
Thanks,
Kamran
User Avatar
kamran

 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2007 7:48 pm
Location: Los Altos, California, United States
Thanked: 0 time in 0 post

Re: New Editor Feedback & Bug Reports

Postby kamran » Sun Aug 30, 2015 1:20 pm

Thanks Montana.
User Avatar
kamran

 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 11, 2007 7:48 pm
Location: Los Altos, California, United States
Thanked: 0 time in 0 post

Previous

Return to Site Feedback

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© 2006-2013 SummitPost.org. All Rights Reserved.