Welcome to SP!  -
Areas & RangesMountains & RocksRoutesImagesArticlesTrip ReportsGearOtherPeoplePlans & PartnersWhat's NewForum

Report Bugs Here

Suggestions and comments about SummitPost's features, policies, and procedures. Post bugs here.
 

Re: Report Bugs Here

Postby rgg » Tue Nov 26, 2013 9:11 pm

With regular comments the ordering seems to be all right, so perhaps something similar could be used for the summit logs and their replies?
User Avatar
rgg
Forum Moderator
 
Posts: 766
Joined: Sat Oct 02, 2010 7:15 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Thanked: 166 times in 131 posts

Re: Report Bugs Here

Postby JohnMcPike » Tue Dec 03, 2013 2:07 am

for some reason when I go onto SP, I go to sign on and it automatically goes to my page yet I'm not signed on. I;m not allowed to vote on pages or pictures and not able to post any comments whether its on the forum or on a page. Cannot sign out because I'm not signed on. First time this happened I did not go onto SP for 2-3 weeks and it seemed to fiix itself but this time around it did not. I am only able to post this because I am on a different computer.

Hope this makes sense.
User Avatar
JohnMcPike

 
Posts: 49
Joined: Mon Jun 14, 2004 12:34 am
Location: Columbus, Ohio
Thanked: 6 times in 4 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Sean Kenney » Sun Dec 08, 2013 1:39 am

I'm having trouble adding a new topic in on the Southwest US board. When I click "new topic" I'm sent to my profile page. I did try other forums and was directed to the new topic pages for each of the few I sampled.

Thanks,
Sean Kenney.

Update: This appears to be a FIrefox issue. I.E. will allow me to post.
User Avatar
Sean Kenney

 
Posts: 410
Joined: Thu Dec 04, 2003 7:04 pm
Location: Oak View, California, United States
Thanked: 55 times in 32 posts

Re: Report Bugs Here

Postby hgrapid » Tue Dec 17, 2013 3:11 am

I get messages sent to my inbox from my e-mail. Then I open the e-mail and get this note: "This message was not sent to you. Stop trying to read other people's mail!" It is odd to have that response. It appears punitive or angry at the person who opened it, when it was the site that sent me the mail, not me hacking into Summitpost. Any explanation?
User Avatar
hgrapid

 
Posts: 2725
Joined: Sun Feb 09, 2003 11:34 am
Location: Scottsdale, Arizona, United States
Thanked: 3 times in 3 posts

Re: Report Bugs Here

Postby selinunte01 » Tue Dec 17, 2013 7:21 am

hgrapid wrote:I get messages sent to my inbox from my e-mail. Then I open the e-mail and get this note: "This message was not sent to you. Stop trying to read other people's mail!" It is odd to have that response. It appears punitive or angry at the person who opened it, when it was the site that sent me the mail, not me hacking into Summitpost. Any explanation?


I do have the same "problem" - it seems to occur when a fake user is deleted previously before I try to open the message (?)

Today it was this one:

Hi selinunte01, akpenejoseph1 just sent you a private message.
You can read the new message here:

http://www.summitpost.org/view_privmsg. ... lder=inbox

If the link does not work, try copying and pasting this link into your web browser:
http://www.summitpost.org/view_privmsg. ... lder=inbox

Have a nice day!
User Avatar
selinunte01

 
Posts: 87
Joined: Thu Nov 20, 2008 4:10 pm
Location: Muenchen, Bayern - Bavaria, Germany
Thanked: 13 times in 12 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Bob Sihler » Tue Dec 17, 2013 3:24 pm

We're probably going to change that message or do away with it entirely.

Apparently, at least one member has found the message very offensive. People ought to take a deep breath and realize that whoever wrote that message back in the day was probably trying to be a little funny. I seriously doubt it was actually meant to scold or offend.
"Alcohol is like love. The first kiss is magic, the second is intimate, the third is routine. After that you take the girl's clothes off."

--Terry Lennox, The Long Goodbye (Raymond Chandler)
User Avatar
Bob Sihler
Forum Moderator
 
Posts: 8250
Joined: Mon Aug 23, 2004 3:20 pm
Location: Driftwood, Texas, United States
Thanked: 2506 times in 1397 posts

Re: Report Bugs Here

Postby anita » Tue Dec 17, 2013 10:30 pm

add a smiley to it
then they will understand

sensitive weenies! ;)
User Avatar
anita

 
Posts: 217
Joined: Fri Jul 17, 2009 2:33 am
Location: Montreal, Canada
Thanked: 907 times in 576 posts

The following user would like to thank anita for this post
John Duffield, Josh Lewis

Re: Report Bugs Here

Postby Scott » Fri Dec 20, 2013 3:32 pm

I am about to add five pages to Trinidad and Tobago. Any way we can get the country's name fixed in the dropdown? :wink:
User Avatar
Scott

 
Posts: 8039
Joined: Thu Aug 21, 2003 1:03 pm
Location: Craig, Colorado, United States
Thanked: 1041 times in 536 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Josh Lewis » Sat Dec 21, 2013 2:16 am

Scott, you should add that name to the page anyways. If it's a renamed country, Matt can change it's display value from the one you chose right now. But if it's a country that splits into two, then you have a more complicated issue.

But yes, that should be changed. We should generate a list of countries that should be added, changed, or removed. I don't suppose you could help with that? Once it's ready we can put it on the platter for recommending it to Matt. :)
User Avatar
Josh Lewis

 
Posts: 3227
Joined: Thu Jan 06, 2011 11:12 pm
Location: Lynnwood, Washington, United States
Thanked: 966 times in 590 posts

Re: Report Bugs Here

Postby Scott » Sat Dec 21, 2013 2:48 pm

We should generate a list of countries that should be added, changed, or removed. I don't suppose you could help with that?


Sure. I am planning on helping with that.
User Avatar
Scott

 
Posts: 8039
Joined: Thu Aug 21, 2003 1:03 pm
Location: Craig, Colorado, United States
Thanked: 1041 times in 536 posts

Re: Report Bugs Here

Postby rgg » Fri Jan 10, 2014 8:07 am

When I post an image, I sometimes HTML in the text below. That used to work fine, but recently something has changed: part of the caption now shows up at the top of the page (and still also below the image, where it belongs).

An example is this one.

Digging a bit deeper, I found out that the problem is caused by one of the meta tags in the header of the page. The general form reads:

Code: Select all
<meta name="description" content="caption text" />


where the caption text is replaced by the actual caption below the posted image. Normally that's fine, but this can fail if there is HTML code in the caption text. First of all, the first " that happens to appear in the caption text will close the string. Secondly, if there is a /> anywhere after that ", it will denote the end of the meta tag itself, and the rest of the caption wrecks havoc!


For the record, I can work around this myself, but similar problems may affect other pictures. More precicely, any picture that has a " in the caption! That suggests a crude but simple solution to the problem: before copying the caption text into the content attribute of the meta tag, simpy remove all double quotes, or replace them with something else.
User Avatar
rgg
Forum Moderator
 
Posts: 766
Joined: Sat Oct 02, 2010 7:15 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Thanked: 166 times in 131 posts

Re: Report Bugs Here

Postby nartreb » Fri Jan 10, 2014 3:36 pm

Ditto to what rgg just posted. I have HTML in most of my image captions, so this affects hundreds of photos.

Here's a particularly dramatic example: http://www.summitpost.org/sightseeing/187128


General solution is to sanitize your inputs (don't allow user-written strings inside the META tag unless you escape all the special HTML characters first.) This needs to be a theme of the site's coding in general, for security reasons.
User Avatar
nartreb

 
Posts: 2178
Joined: Sat Apr 03, 2004 10:45 pm
Location: online or in boston, Massachusetts, United States
Thanked: 159 times in 135 posts

PreviousNext

Return to Site Feedback

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© 2006-2013 SummitPost.org. All Rights Reserved.