Triglav from Zadnjica. On the...

Triglav from Zadnjica. On the...

Triglav from Zadnjica. On the right is vertical N face of Vrsac.
Foto: Bor Sumrada
Bor
on Aug 29, 2004 3:11 am
Image ID: 67166

Comments

Post a Comment
Viewing: 1-9 of 9
Vid Pogachnik

Vid Pogachnik - Aug 30, 2004 4:47 pm - Voted 10/10

Very fine!

Nice picture from a quite rare perspective! And great composition too!

Bor

Bor - Aug 31, 2004 4:29 am - Hasn't voted

Re: Very fine!

Thanks...photo is photoed on the pass from Zadnjica between Zadnjski Ozebnik and Vrsac.

Bor

Bor - Aug 31, 2004 6:54 am - Hasn't voted

Re: Very fine!

Vid mam prošnjo, èe lahko pod Kamnik Alps group dodaš grintovec in ostale ki so že na SP da bojo lahko meli linke direktno iz te strani kokr majo Julian ALps...upam da veš kaj mislim...tako da bojo pri strani na levi...da piše kere gore so v tej skupini a ne?Da bo bolj pregledno pa povezano vse skupi..v kratkem bom dodal še par hribov...rad bi da bi bile Kamniške alpe lepo izpopoljnjene in obdelane vse vrhove na SP.Èe imaš kako željo napisati kako goro ti jo z veseljem odstopim..samo Skuto sem zaèel že pisati tako da bi jo kar jaz dokonèal...danes sem pa dodal na SP Kalski Greben.no lep pozdravBor

Vid Pogachnik

Vid Pogachnik - Sep 1, 2004 5:25 am - Voted 10/10

Re: Very fine!

Bor, živjo!Žal, tam na levi se Kamniške ne bojo tako hitro pojavile. Skupino mora kreirati namreè webmaster (ali celo Josh). Julijci so kreirani, druge naše skupine pa ne. To vidiš, ko greš pri nekem hribu v 'edit' naèin in imaš na vrhu možnost hrib dati v neko skupino. Lahko greš ti na Message Board in daš zahtevo za novo grupo - jaz bi jo imenoval Kamnik Alps. In poveš ID številke vrhov, ki noter sodijo.Druge strani Kamniških - nimam posebnih naèrtov. Imam še nekaj slik in z veseljem jih bom dal na ustrezne strani. Skuta bi bila res potrebna, pa še katera druga tudi. Zaradi mene se mirno lahko lotiš dela, he, he. Zdajle imam bolj malo èasa, Kalški greben sem videl in je prima - še seznam pristopov dodaj in mogoèe seznam plezalnih vzponov.

Bor

Bor - Sep 1, 2004 7:14 am - Hasn't voted

Re: Very fine!

Ok bom predlagal na message boardu..sam povej mi prosim še pod katero temo naj to napišem!!Pa bom razložil da je paè kr velika skupina in da bi bilo zelo dobro èe je to vse skupaj povezano!aja kdo je JOSH?

Vid Pogachnik

Vid Pogachnik - Sep 1, 2004 11:58 am - Voted 10/10

Re: Very fine!

Josh :-)))))is THE GOD, responsible for all this - the man, who created, programmed SummitPost and maintains it. Because the site is so well programmed, he can be invisible or absent for weeks (I guess climbing) - and still everything is running well. He has the highest authorisation, so some things only he can do. For other things he delegated responsibilities to a group of SP elves (sing.: elf), who are doing necessary maintainance, ethic judgements and so on.

Bor

Bor - Sep 1, 2004 12:03 pm - Hasn't voted

Re: Very fine!

aha thank you for explanation! =)

rokaj

rokaj - Aug 31, 2004 6:01 am - Voted 10/10

Triglav photo

It is realy not wery often to see Triglav from this side.Nice done, Bor. Regards

Bor

Bor - Aug 31, 2004 6:30 am - Hasn't voted

Re: Triglav photo

Thank you!

Viewing: 1-9 of 9