User Profile Image

User Profile Image

Deea
on Feb 18, 2006 8:35 pm
Image ID: 173690

Comments

Post a Comment
Viewing: 1-4 of 4
urielz29

urielz29 - Nov 14, 2010 4:27 pm - Hasn't voted

Salut

Salut ce mai faci? Mai mergeti la munte? :-) Daca mai amintesti:Zoli, din Sf Gheorghe, momentan Luxemburg :-)

Deea

Deea - Nov 15, 2010 12:07 pm - Hasn't voted

Re: Salut

Salut, Zoli! Cum sa nu-mi amintesc de tine?!? Noi mergem numai pe munte :) Ma bucur sa aud vesti de la tine si sper ca esti bine. Daca te intorci in tara, poate mai facem o tura impreuna.

urielz29

urielz29 - Nov 15, 2010 12:20 pm - Hasn't voted

....

INCA NU STIU CIND AJUNG ACASA..POATE IN FEBRUARIE (ELVETIA E MAI APROAPE...:-)).. DAR, CINE STIE, POATE INTILNIM. MAI MULT DESPRE MINE ( FOTOGRAFII)GASESTI AICI: http://picasaweb.google.com/urielz29. VOI,UNDE ATI FOST IN ULTIMA VREME IN AFARA TARII? AM VAZUT O FOTOGRAFIE FRUMOASA CU SALBITSCHIJEN...ATI URCAT? S RIDGE??
MULTUMESC CA AI RASPUNS

Deea

Deea - Nov 16, 2010 1:20 am - Hasn't voted

Re: ....

Ne-au placut tare mult fotografiile tale de pe Picasa. Tot fotograf bun ai ramas, iar locurile in care ai fost sunt tare frumoase. Am vazut ca esti tatic acum! Felicitari si mult succes in cresterea si educarea baietelului tau. Alpinist scrie pe el :-).
Noi am fost anul acesta in Elvetia pentru Salbitschijen Sudgrat si pentru Mitteleggi pe Eiger. Pe Salbitschijen am avut vreme buna si am reusit sa parcurgem traseul, insa Eiger-ul l-am prins in conditii de iarna (proaspat nins) si am schimbat planurile. In cele 4 zile cat am stat in Grindelwald am facut trekking si catarare la Hintisberg. Apoi am plecat pentru doua saptamani in sudul Frantei (Provence), pentru escalada. Ne-am catarat la Buoux, loc de care ne-am indragostit. Cam atat am facut in afara tarii in ultima vreme...

Viewing: 1-4 of 4