Welcome to SP!  -
Areas & RangesMountains & RocksRoutesImagesArticlesTrip ReportsGearOtherPeoplePlans & PartnersWhat's NewForum

Not permitted to use "Forum Search"

Suggestions and comments about SummitPost's features, policies, and procedures. Post bugs here.
 

Not permitted to use "Forum Search"

Postby Nouse » Wed Nov 20, 2013 8:39 am

Hello!

I'm new here so this might have an easy fix and I just couldn't manage to locate it.
But since I registered an account here on SP I can not use the Forum Search.
When trying it just displays:

"Sorry but you are not permitted to use the search system."

If I sign-out I can search as a guest which do not really make sense and its not really convenient to have to sign-out to search, what have I missed?

Thanks for help

Nouse
User Avatar
Nouse

 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 19, 2013 7:27 am
Location: Sweden
Thanked: 0 time in 0 post

Re: Not permitted to use "Forum Search"

Postby Bob Sihler » Wed Nov 20, 2013 3:56 pm

It should work for you now. Let me know if it doesn't.
Bob's Law: The rationality of a person is inversely proportional to the number of political and religious bumper stickers on his car. Around bumper-sticker warriors, smile, speak calmly, and get the hell away as fast as possible.
User Avatar
Bob Sihler
Forum Moderator
 
Posts: 7292
Joined: Mon Aug 23, 2004 3:20 pm
Location: Herndon, Virginia
Thanked: 1815 times in 1028 posts

The following user would like to thank Bob Sihler for this post
Nouse

Re: Not permitted to use "Forum Search"

Postby Spiffae » Mon Jan 06, 2014 6:45 pm

Also having this problem - and not able to see jpg's attached to forum posts. Am I doing something wrong?
User Avatar
Spiffae

 
Posts: 10
Joined: Sat Jan 04, 2014 5:44 am
Location: Brooklyn, New York, United States
Thanked: 1 time in 1 post

Re: Not permitted to use "Forum Search"

Postby Montana Matt » Mon Jan 06, 2014 7:22 pm

Spiffae wrote:Also having this problem - and not able to see jpg's attached to forum posts. Am I doing something wrong?

No, not doing anything wrong. You just hadn't been moved to the correct group yet. Should work for you now.
User Avatar
Montana Matt
Site Admin
 
Posts: 1132
Joined: Sun Apr 11, 2004 10:06 pm
Location: Ashland, Oregon, United States
Thanked: 340 times in 184 posts

The following user would like to thank Montana Matt for this post
Spiffae

Re: Not permitted to use "Forum Search"

Postby Spiffae » Mon Jan 06, 2014 10:24 pm

Thanks!
User Avatar
Spiffae

 
Posts: 10
Joined: Sat Jan 04, 2014 5:44 am
Location: Brooklyn, New York, United States
Thanked: 1 time in 1 post


Return to Site Feedback

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

© 2006-2013 SummitPost.org. All Rights Reserved.